Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:57 am

U Sutivanu na Braču završen malonogometni turnir Sveti Roko

Piše P. I.

U završnoj večeri malonogometnog turnira Sveti Roko koji se od 10. do 14. kolovoza održao u Sutivanu na Braču, posebnu pozornost publike privukla je revijalna utakmica između domaće ekipe Stivanski veterani i Special team Hajduk. 

Gosti iz Splita koji nastupaju u Special Power League u Hrvatskoj s još osam prvoligaških klubova djece s posebnim potrebama, članovi su Udruge za sindrom Down 21 Split. Postoje tri godine i natječu se na turnirima u Hrvatskoj, a uskoro igraju protiv Rapida u Beču i gosti su Hrvatskoj reprezentaciji na utakmici protiv Austrije.

Od samog početka utakmice igrači Hajduka su imali veliku podršku Stivanjana i njihovih gostiju pa veteranima unatoč što su igrali na domaćem terenu nije bilo nimalo lako. Rezultat 13:2 u korist Special team Hajduk osim što simbolično predstavlja datum osnivanja HNK Hajduk, govori sve o pobjedničkoj ekipi koja je tijekom cijele utakmice ostavila srce na terenu te iskazala poseban žar i želju za pobjedom. 

Čestitke na kraju utakmice od strane veterana, prijateljski zagrljaj i stisak ruke uz poziv za revanš najavili su jedno novo iskreno prijateljstvo. Pod budnim okom trenera Borisa Bošnjaka za pobjedničku ekipu su nastupili: Luka Bučević, Antonio Bošnjak, Ante Jurin, Ana Jozić, Ivan Tandara i Marin Pelicarić.

Turnir Sveti Roko’ na kojem je ove godine nastupilo 12 momčadi s otoka Brača, održan je u organizaciji Turističke zajednice Sutivan, a domaćin nastupa Hajduk special team je bio restoran Miki iz Sutivana. U finalnoj utakmici turnira nastupile su momčadi Konobe Vala iz Bobovišća te Konobe Štorija FF Jymmy iz Supetra. Pobjedu su nakon izvođenja jedanaesteraca odnijeli Supetrani rezultatom 3:2.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)