Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
7:42 pm

Ivan Leko: Nije stvar rezultata. Ovo nije bio pravi Hajduk

Piše D. L.

Hajdukov trener Ivan Leko nakon poraza u Gorici je rekao:

– Bilo je i težih poraza, ali ovaj jako boli. Imali smo dva tjedna nakon poraza od Istre, trebali smo bolje ovo odigrati. Teren nije nikako bio u dobrom stanju i odmah smo shvatili da će ovo biti teška i krvava utakmica na rezultat i da ćemo trebati malo sreće. Imali smo u prvom dijelu dvije odlične prilike, nismo postigli pogodak. Na kraju smo zabili taj lijepi gol iz prekida pa primili odbijanac i gol u 90. minuti. Težak je ovo poraz za sve nas, ovo nije bio pravi Hajduk. Nije stvar rezultata. Hajduk treba biti puno bolji.

Je li vam žao što niste više ganjali drugi gol?

– Željeli smo zabiti, ali po inerciji smo se malo zatvorili. Nije Gorica nama stvorila neke prevelike šanse do gola. Nije bila ideja braniti 0:1, ideja je bila povećati prednost, ali utakmica se tako odvila.

Kako dignuti momčad nakon ovoga?

– U sportu se događaju i pobjede i porazi. Trebamo biti jake glave i pobijediti sljedeću utakmicu. Nema kukanja i plakanja. Najveći igrači su tu kad je najteže.

Dojam je da Livaja nije bio na razini što nas dovodi do onog popularnog mišljenja da Hajduk igra samo kad i Livaja.

– Marko je naš ključan igrač, svaka ekipa ima svoje ključne igrače. Ne možemo se na njega osloniti da će zabiti 60 golova u sezoni. Na nama je da nađemo novu formulu za pobijediti utakmicu. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)