Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
8:10 pm

TRENER GORICE: ‘Ovo je pobjeda protiv velikog protivnika, legitimnog kandidata za prvaka!

Piše D. L.

Trener Gorice Dinko Jeličić nakon pobjede nad Hajdukom je rekao:

– Nakon ovakvih utakmica najlakše je davati izjave. Mogu samo čestitati momčadi na odrađenom planu igre i vjeri do samog kraja. Osjetili su što želim i to se danas vidjelo na terenu.

Je li vam ovo najdraža pobjeda u karijeri?

– Svaka pobjeda mi je draga na svoj način. Ovo je velika pobjeda protiv velikog protivnika, legitimnog kandidata za prvaka. Jedna od najdražih svakako, a dugo sam trener.

Pogodili ste sa zamjenama.

– Kad ovako ispadne onda svi hvale trenera. Pojačali smo napad, odabrali dobre opcije. Da to nije ispalo ovako, pitanje bi sigurno bilo jesam li pogriješio. Imamo na klupi igrače koji mogu pomoći ekipi.

Jeste li očekivali bolji Hajduk?

– Očekivao sam jako dobar Hajduk. Radili smo na tome da pokušamo nametnuti našu igru. Očekivao sam da će oni u tom aspektu biti malo bolji, da će nam ostaviti manje prostora. Analizirali smo ih dobro, a pogotovo to kako dolaze u prilike što nas je u određenim trenucima spasilo. Iz igre nam nisu puno napravili i složio bih se da sam očekivao da ćemo se trebati više truditi za spriječiti njihove napade.

Je li ovo najava borbe za Europu?

– Prvenstvo je jako dugo, ono je maraton. Moj osnovni cilj je stabilizacija ekipe u ligi. Ja vidim da je ekipa spremna podržati te ambicije, a sigurno ćemo težimo iskoraku. Daj Bože da taj iskorak bude ulazak u Europu. 

Slijedi niz gostujućih utakmica. Hoće li to biti ista Gorica?

– Da bi ova pobjeda dobila još veću težinu moramo nastaviti pobjeđivati. Bodovi protiv ekipa koji su tu u našem rangu su ključne. Apsolutno je utakmica protiv Istre ona koja nam treba dati potvrdu svega što smo napravili. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)