Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
3:12 pm

Splitski automobilistički as nastupa na Slovakiaringu u sklopu Prvenstva Hrvatske

Piše P. I.

Proslavljeni splitski automobilistički as Ante Alduk ovog vikenda nastupa na famoznom Slovakiaringu u sklopu Prvenstva Hrvatske.

Na trkaćoj stazi nadomak Bratislave održat će se 3. utrka Prvenstva Hrvatske u kružnim auto utrkama a Ante za cilj ima nastavak dosadašnjih dobrih rezultata i nastavak niza pobjeda. 

Za volanom svoje Honde Civic nastupit će u vrlo jakoj diviziji automobila do 2000 kubičnih centimetara gdje Ante trenutno niže pobjede, a isto planira nastaviti i u Slovakiaringu. 

‘Nisam do sada vozio na toj stazi ali to neće biti nikakav problem. Stazu ću naučiti kroz treninge a potom se i pozabaviti samim setup-om auta u cilju da se dodatno ubrzam. Konkurencija je jaka ali nema razloga da se ne nadam novoj pobjedi!’, izjavio je Ante.

Utrke Prvenstva Hrvatske u kružnim auto utrkama možete pratiti uživo na YouTube i tv kanalu GP1 televizije. Tijekom vikenda (20. i 21. 8.) voze se dvije utrke, prva je na rasporedu u subotu u 11.05 a druga u nedjelju u 10.50.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)