Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
4:15 pm

On je 35-godišnji debitant za kojega Hajduk nije imao rješenje

Piše N.M.

Bio je glavna priča španjolskih medija nakon utakmice. Jose Luis Morales ima 35 godina, a sinoć je debitirao u europskim natjecanjima.

– Jako sam zadovoljan. Za mene je ovo bila posebna večer jer sam debitirao u europskom natjecanju, a sve mi se poklopilo da doživim prekrasnu noć – rekao je nakon susreta.

Potopio je Hajduka s dva pogotka i asistencijom Morenu već u prvih 45 minuta. Osjećao se najbolje na terenu jer je jedini bio domaćin. Naime, Morales je ovog ljeta stigao upravo iz Levantea čija je apsolutna legenda, piše gol.hr.

– Nastojao sam dati sve od sebe i pomoći ekipi. Na kraju mi se taj rad vratio u obliku dva zabijena gola i asistencije. Igrali smo puni samopouzdanja, u skladu s planom koji smo imali od početka. Zato smo već na poluvremenu ostvarili takav rezultat – izjavio je Morales.

– U drugom poluvremenu smo pak nastojali dodatno kontrolirati igru te dolaziti pred vrata Hajduka, no nismo uspijevali iskoristiti prilike – dodao je.

Hajduk je pet minuta prije kraja utakmice zabio gol iz jedanaesterca za 4:2.

– Zbog tog penala ćemo, nažalost, morati biti 100 posto koncentrirani u uzvratu. Neće nam biti lako ondje – zaključio je Morales.

Morales je uistinu posebna priča španjolskog nogometa. Unai Emery doveo ga je iz Levantea s 35 godina. No godine su nešto što se kod ovog Madriđanina ne mjeri kao kod većine drugih.

Prvi profesionalni gol postigao je s 26 godina kada ga je Levante posudio Eibaru, a tijekom prve polovice svojih 20-ih godina igrao je amaterski nogomet. u La Ligi je prvi put zaigrao s tek 27 godina. Od tada do kraja prošle sezone skupio je 311 nastupa za klub iz Valencije i sa 69 golova najbolji je njihov strijelac u La Ligi.

Sada je imao i napokon debi u Europi, i to kakav. Dva pogotka i asistencija na travnjaku kojeg najbolje poznaje, ali u klubu s kojim može osvojiti i svoj prvi trofej.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)