Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
3:48 pm

Ante Alduk senzacionalnom vožnjom do pobjede u Slovačkoj!

Piše N.M.

Veliki uspjeh Splićanina Ante Alduka u Slovačkoj.

Danas je održana prva kružna utrka Prvenstva Hrvatske od ukupno dvije koje se voze u Slovačkoj na stazi Slovakiaring. Podsjetimo, Ante je prije samih nastupa najavio nove pobjede i činilo se da to ipak neće ići tako lako budući da je u jučerašnjim kvalifikacijama osvojio tek 14. startnu poziciju za današnju utrku.

No, ‘leteći Splićanin’ (član AKK SIB Racing) je pokazao svu raskoš svog vozačkog talenta i s 14. startne pozicije je sa svojom Hondom Civic dogurao do pobjede u svojoj diviziji!

Start utrke se odvio iza sigurnosnog vozila jer je staza bila relativno vlažna što je Ante iskoristio te već kroz nekoliko krugova dolazi do samog vrha poretka. Potom je uslijedio novi prekid i novi izlazak sigurnosnog vozila nakon kojeg je Alduk bio pod pritiskom Valtera Nežića sve do kraja utrke.

Ono što je uslijedilo kroz sljedećih nekoliko krugova su bile borbe na rubu, oštre ali poštene. Ante je izvukao deblji kraj te je osvojio 1. mjesto u diviziji do 2000 ccm!

Utrke Prvenstva Hrvatske u kružnim auto utrkama možete pratiti uživo na tv kanalu GP1 televizije (broj kanala na MAX-tv: 427). 

Sutrašnja utrka starta u 10:50!

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)