Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
6:31 pm

Novo pojačanje za OK Ribola Kaštela: ‘Cilj nam je da ekipa bude još moćnija na terenu’

Piše A. A.

Nekadašnji reprezentativac BiH te dugogodišnji kapetan OK Kakanj, najtrofejnijeg profesionalnog odbojkaškog kluba u toj državi – Almir Aganović – koji je nakon aktivnog igranja ostvario i zavidnu trenersku karijeru, najnovije je pojačanje stručnog tima OK Ribola Kaštela. Rekao je kako je Kaštela izabrao iz jednostavnog razloga.

‘Zato što je mene i mog kolegu Ivana Rančića povezala ta neka, mogu otvoreno kazati, strast prema odbojci, a ta strast, čini mi se, veže se i uz klub. Inače, S kolegom Rančićem imam jako dobru suradnju već pet šest godina, kad sam bio trener OK Kakanj, pa smo odigravali prijateljske utakmice.

Dosta smo razgovarali, ušli u neku priču da gradimo od samog početka sve uzrasne kategorije i da tu bazu držimo na jednom zavidnom nivou. Nadaleko je poznato da je kaštelanska odbojka u širem kontekstu značajna pogotovo u tim mlađim kategorijama i da su dali jako dobre rezultate. Cilj nam je pokušati te rezultate održati i proizvesti novu snagu kako bismo upotpunili ekipu koja bi bila još moćnija na terenu. 

Tko poznaje osobno mene, moju karijeru, tu neku životnu, igračku, trenersku, zna da sam prošao sve selekcije reprezentacije BiH igračke, a tako i u trenažnom smislu – od kadetske, juniorske, pomoćnik sam bio i u seniorskoj reprezentaciji, magistar sam sporta, tako da mnogo toga imam za pokazati i prenijeti na mlade u čemu zaista imam sreće jer uživam u onom što volim i radim’, zaključio je Aganović koji će biti trener juniora i pomoćni trener seniora OK Ribola Kaštela. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)