Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:59 pm

Mladi košarkaši iz Splita početkom rujna na međunarodnom turniru u Glini!

Piše A. A.

Košarkaški klub Glina 3. i 4. rujna organizira Međunarodni košarkaški turnir za dječake do 13 godina, a sve to u znak sjećanja na prerano preminulog osnivača kluba Željka Klobučara Klobija.

Tako će Grad Glina početkom rujna na dva dana ugostiti ekipe iz Hrvatske, BiH i Slovenije. Svoje mjesto na ovogodišnjem turniru pronašla je i ekipa Splita.

Uz domaćina Glinu i naše Splićane, na turniru će još nastupiti i: Cibona Zagreb, Cedevita Junior, Dubrava, Bosco, Novi Zagreb, Krka Novo Mesto, Ilidža Sarajevo i Ratgeber Akademia.

‘Život u Gradu Glini nije i neće stati i ovaj turnir zalog je za bolju budućnost, zalog je za našu djecu koja su ostala u ovom Gradu i žive u njemu, ma koliko god to nekad teško bilo’, poručuju iz KK Glina.

Dodaju kako je ovo ujedno prigoda za početak jednog novog prijateljstva na relaciji Glina-Split.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)