Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:47 am

USUSRET PRVENSTVU Roko na Poljudu, pogledajte kako su ga dočekali

Piše P. I.

Fantastične prizore koji su spojili dva ‘splitska sporta’ – vaterpolo i nogomet, gledali smo sinoć neposredno uoči play-off dvoboja Konferencijske lige između Hajduka i Villarreala. Glavni akteri u fan zoni oko poljudskog stadiona bili su Roko i Rico, dvije energične maskote koje su nesebično, srcem i dušom, dijelile fotografije, selfieje i autograme mnoštvu okupljenih.

U jedinstvenom druženju uživali su svi, od najmlađih do najstarijih generacija. Smijeha, veselja i entuzijazma nije nedostajalo. Roko je iskoristio priliku još jednom pozvati sve ljubitelje vaterpola, a pogotovo Splićanke i Splićane da zaplivaju u Spaladium Arenu i budu poseban dio vaterpolskog mozaika. U najavi je i Jana Vodeni Grad s bogatim zabavnim sadržajem, koji će učiniti ovo Europsko prvenstvo veličanstvenim, kao ni jedno do sada.

Vrijedan papirić za ulazak u Spaladium Arenu je dostupan ovdje, a raspored utakmica i informacije vezane uz Europsko prvenstvo ovdje.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)