Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
3:39 pm

Razbili Rangerse i povećali prednost

U prvom Old Firm derbiju ove sezone Celtic je na svom terenu deklasirao Rangers 4:0.

Trener Celtica Ange Postecoglu na teren je poslao identičnih prvih jedanaest koji su prošlo kolo svladali Dundee United s visokih 9:0. 

Ta odluka pokazala se ispravnom jer su domaćini poveli već u 8. minuti pogotkom Liela Abade. Sredinom prvog poluvremena, Jota je atraktivno lobom svladao gostujućeg čuvara mreže i povećao vodstvo svoje momčadi. Izraelac Abade ponovno je poentirao u 40. minuti susreta te odveo Celtic na 3 gola prednosti. Abade je ove sezone u najvišem rangu škotskog nogometa postigao šest pogodaka, od toga pet u posljednje dvije utakmice. Za konačnih 4:0 pogodio je David Turnbull u 78. minuti utakmice. 

Josip Juranović odigrao je svih 90 minuta.

Celtic se još uvijek nalazi na prvom mjestu, dok je Rangers zauzeo drugo mjesto te za najvećim rivalom zaostaju pet bodova.

Momčadi se sada posvećuju obvezama u Ligi prvaka. Celtic dočekuje branitelja naslova Real Madrid, dok Rangers gostuje kod Ajaxa. 

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)