Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
6:18 pm

Stoper Villarreala: Atmosfera na Hajdukovu stadionu je nevjerojatna, bolja i od Liverpoolove

Piše N.M.

Stoper Villarreala Pau Torres je za vrijeme gostovanja u podcastu za španjolsko izdanje DAZN-a odgovorio na pitanje voditelja koja je najbolja atmosfera u kojoj je igrao u karijeri.

– Ona protiv Liverpoola i Hajduka iz Splita. Atmosfera na Hajdukovu stadionu je nevjerojatna, svi su pjevali 90 minuta, nisu prestali čak ni kada smo ih izbacili iz Konferencijske lige.

Voditelj je je potvrdio da je i on čuo za atmosferu koju ima Hajduk, pa ga je upitao bi li, kada bi morao birati, prije izabrao klub s atmosferom kakvu ima Liverpool ili onom Hajdukovom.

– To su dva vrlo različita kluba i različite atmosfere, ali kada bih morao birati, bila bi to ona koju ima Hajduk Split – odgovorio je stoper Villarreala.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)