Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
12:13 pm

KAŠTELA NATIVES Predstavljaju se inovacije u turizmu

Piše A. A.

U srijedu, 7. rujna 2022., s početkom u 18.30 sati u prostorijama dvorca Rušinac u Kaštel Lukšiću u planu je javna prezentacija ‘Inovacije u turizmu – razvoj turističkih proizvoda u skladu s održivim razvojem.’ Izlaganje će održati Tijana Tešija (udruga ‘MI’ – Split), stručna suradnica iz područja društvenog poduzetništva, razvoja socijalnih usluga i razvoja zajednice. 

Prezentacija se održava u okviru projekta ‘Lokalno društveno poduzetništvo – KAŠTELA NATIVES’, čiji je cilj osnažiti lokalne organizacije za implementaciju društvenog poduzetništva, inovacije u poduzetništvu koja spaja klasično poduzetništvo u društvenu odgovornost i djelovanje. 

U sklopu prezentacije predstavit će se tema razvoja turističkog proizvoda i turističke destinacije, koncept održivog razvoja u turizmu. Također, predstavit će se i primjeri dobre prakse društvenog poduzetništva u turizmu s područja RH. 

Program prezentacije:

– 18.30 – 18.45 – predstavljanje projekta, predstavnik udruge Maslinara grada Kaštela ‘Mastrinka’

– 18.45 – 19.45 – Inovacije u turizmu – razvoj turističkih proizvoda u skladu s održivim razvojem, Tijana Tešija

– 19.45 – 20.00 – pitanja i rasprava.

Sudjelovanje je potrebno najaviti radi ograničenog broja mjesta na e-mail adresu marita@mastrinka.hr, najkasnije do 6. rujna 2022. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)