Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:20 pm

Sve je spremno za ‘Vela Luka Outdoors’

Piše M.K.

Sve je spremno za ‘Vela Luka Outdoors’

Ove godine pripremljen je poseban program. Na svojoj Facebook stranici podijelila ga je Katarina Gugić, načelnica općine Vela Luka: 

‘U petak 9. rujna u organizaciji Udruge maslinara Vela Luka održat će se tradicionalna ‘Fešta od uja’ od 20 sati na kojoj će svi posjetitelji moći uživati u degustaciji višestruko nagrađivanog korčulanskog maslinovog ulja, uz domaće specijalitete, slatke i slane, te neizostavnu lumbliju i domaću glazbu.

U subotu, 10. rujna, jutarnjim satima u centru mjesta svi prisutni mogu se okušati skakutanju po slacklinu. U 15 sati je premijerno predstavljanje biciklopedije naziva ‘O BICIKLETO-pohvalnica biciklu’. U 16 sati u centru mjesta oni najmlađi okušat će se u dječjim utrkama. 

U 16.30 kreće MTB utrka (28 km) iz centra mjesta, dok Vela strka, tj. start Velikog (25 km) i Malog traila (10 km) kreće  u 17 sati iz Vele spile, jednog od najvažnijih europskih arheoloških nalazišta.

Ove godine trail staze su dobrim dijelom promijenjene, a i pješačke i biciklističke staze prolaze kroz stoljetne maslinike, plaže, vinograde, borove šume, pored nepreglednih meja, vrtujaka i kamenih kućica.

Nakon utrka slijedi dodjela nagrada, večera i luda zabava za koju je ove godine zadužen DJ Škiljo. 

Uz bogate startne pakete, finišerske medalje i poklone za pobjednike, novina je da će i oni najbrži dobiti vrijedne novčane nagrade.

U nedjelju je besplatan izlet za sudionike utrka na Proizdu. Uz kupanje, neizostavna je utrka s kajacima, a u večernjim satima u atriju Centra za kulturu organizatori svih pozivaju na ‘Stand up komediju’ DJ-a Škilje.

Organizatori su osigurali popust na prijevoz trajektima Jadrolinija, 30% na liniju Split-Vela Luka (i obratno), te 50% na liniju Orebić-Dominče (i obratno). Popust na Jadroliniju možete ostvariti ako se prijavite na stotinku najkasnije do srijede (7.9.) do 23.59 sati.’

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)