Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
8:35 pm

Splitski mališani posebni gosti na utakmici Barakudica i Izraela

Piše M.K.

Fantastični prizori stižu iz Spaladium Arene. Najmlađe Splićanke i Splićani dobili su jedinstvenu priliku da besplatno budu dio Europskog vaterpolskog prvenstva na utakmici Hrvatske i Izraela.

Trenutno najpopularnija dvorana u Lijepoj našoj, otvorila je svoja vrata svim djevojčicama i dječacima koji su u pratnji svojih roditelja kročili danas na bazen, upoznali hodnike i sve ono što kamera ‘krije’. Nakon utakmice Barakudica, bio je organiziran poseban zabavni program u Jana Vodenom gradu prilagođen isključivo djeci.

‘Prije svega veliko hvala djeci koja su nas danas počastila i iznimno razveselila svojim dolaskom. U znak zahvalnosti svim Splićankama i Splićanima, odnosno Gradu Splitu i lokalnoj zajednici, željeli smo počastiti i razveseliti najveće blago ovoga svijeta, a to su djeca. Nadam se da su se lijepo proveli i da ćemo možda i neke od ovih djevojčica i dječaka gledati u vaterpolu’, s osmijehom na licu istaknuo je Renato Živković, glavni tajnik Hrvatskog vaterpolskog saveza i izvršni direktor Organizacijskog odbora Europskog prvenstva u Splitu.

‘Sve čari međunarodne sportske manifestacije bile su dovoljne da izmame znatiželju na dječjim licima s kojih osmijeh nije silazio. Ruke najmlađih koje plješću, grle se i slave kao da im je rođendan, a rođendanske torte nema ni na vidiku, samo su jedan od brojnih dokaza koji svjedoče o ljepoti ovog Europskog prvenstva i emociji djece koja je jednostavno neopisiva. Trenuci zabave i plesa s najpopularnijom maskotom Rokom, bili su neprocjenjivi, a ni knjiga od tisuću stranica nam ne bi bila dovoljna da vam opišemo te osjećaje’, kažu organizatori.

‘Posjet najmlađih Spaladium Areni odlična je uvertira za spektakl koji nas čeka sutra u polufinalu, u režiji Barakuda, s početkom u 20:30h. Ulaznica za utakmicu s Italijom i za koncert Nene Belana u Jana Vodenom gradu, još je jako malo. Stoga, požurite i kliknete u sustav Adriaticketa ovdje ili dođite do blagajne Spaladium Arene. Doživite vaterpolo kao nikad dosad!’, dodaju za kraj.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)