Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:06 am

FOTOGALERIJA Upoznajte Srđanu, fitness trenericu, vlasnicu crnog pojasa u taekwondou, majku dvoje djece, diplomiranu ekonomisticu

Piše N.M.

Ona je Srđana Škaričić i certificirana je fitness trenerica sa preko 15 godina iskustva.

Stručnim vodstvom s klijentima postiže bolji izgled i vrhunske rezultate, te mijenja stil i kvalitetu života. Glavni cilj je motivacija, naučiti disciplini i upornosti.

‘Sportom se bavim od malih nogu i pretvorila sam ga u svoj lifestyle’, kaže Srđana koja je i vlasnica crnog pojasa u taekwondou i višestruka nacionalna prvakinja. 

S Europskog prvenstva u Pamploni kao članica reprezentacije donijela je brončanu medalju. Kao logičan slijed događaja nakon sportske karijere ostaje u trenerskim vodama i u svom taekwondo klubu radi s djecom. Usporedo s tim obučava se za fitness i rekreaciju za odrasle. Danas je certificirana instruktorica fitnessa s brojnim certifikatima: Total body coach, Hard body workout, Bodyweight, Animal move, Kettlebell, Weightlifting… 

Sve to nije je omelo, da uz dvoje djece, završi i ekonomski fakultet. Edukacija i ulaganje u sebe i svoje znanje od velike joj je važnosti.

‘Trening i fizička aktivnost dio su moje svakodnevnice’, kaže nam. 

Za nju trening nikada nije bio eto samo da ga odradi i okači još jedan plus. Trening  je za nju kao kisik. Uživa u procesu. U pokretu. Obožava sposobnosti svoga tijela, osjećaja sigurnosti da se u njega može pouzdati u svakoj situaciji u koju se upušta. Uvijek teži stepenici više. Energična, ambiciozna, pozitivna, dosljedna… ako nije u dvorani  onda ćeš ju naći na nekom planinskom vrhu.  Odustajanje nije njena opcija. Ona je osoba od koje nikada nećeš čuti  izgovore zašto nešto ne može. Život je naučio da iz padova uči i diže se još jača. Voli izazove i ‘probijanje’ vlastitih granica.  Svoju strast i ljubav prema sportu i fizičkoj aktivnosti nastoji prenijeti na svakog svog klijenta.

‘Vodim udrugu kroz koju je prošlo preko 500 članova. Brojne vrhunske transformacije klijenata, stotine skinutih kilograma i centimetara, te mnogobrojna lica zadovoljnih i sretnih osoba’, kaže trenerica. 

Sve to dokaz su njene stručnosti i predanosti te su joj  motivacija  i vjetar u leđa  da nastavi raditi i educirati se u onome što zaista i voli. S velikim iskustvom uspješno i profesionalno educira članove svoje udruge zdravim životnim navikama, fizičkoj aktivnosti kao svakodnevnoj ‘higijeni’, te važnosti zdrave i izbalansirane prehrane za bolji i kvalitetniji život.

Ona je  trener, učitelj, motivator, prijatelj. Osoba koja će te educirati, ispravljati i biti ti vjetar u leđa kada ti je teško. Znojit će se skupa sa tobom, gurati te i zajedno s tobom veseliti se svakom tvom i najmanjem uspjehu.  Svoju pozitivnu vibru prenijet će na svaki trening. Pomoći će ti da zavoliš fizičku aktivnost i da ti tjelovježba, baš kao i njoj, bude dnevna doza kisika.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)