Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Nekretnine
5:15 pm

SAMO ZA STUDENTE Splitski SC pokrenuo oglasnik stanova za najam

Piše A. A.

Sveučilište u Splitu je u ekspanziji i na njemu studira nešto više od 18.000 studenata. S druge pak strane, studentski domovi Bruno Bušić, dr. Franjo Tuđman te Hostel Spinut nude nešto više od 1200 kreveta studentima, što je nedovoljno u odnosu na njihov ukupan broj. Tako gotovo 1200 studenata prijavljenih na natječaj svake godine ostane bez mjesta u domu. Jedno je rješenje potraga za privatnim smještajem, a to u Splitu kao atraktivnoj turističkoj destinaciji i nije laka zadaća. 

Splitski Studentski centar doskočio je tom problemu oglasnikom kojim pomaže studentima koji traže stan ili cimera, ali i najmodavcima. Dostupan je na stranici www.oglasnik.scst.hr


Na internetskom oglasniku stanova Studentskog centra Split najmodavci, naime, mogu besplatno oglasiti stan koji nude u najam bez potrebe plaćanja agencijske provizije. Oglas kreiraju preko par klikova uz samostalno određivanje cijene te mogućnost prilaganja fotografija stana. Istovremeno studenti preko internetskog oglasnika uz upotrebu određenih filtera mogu jednostavno pronaći stan s odgovarajućom cijenom i u željenom kvartu, također zaobilazeći agencijsku proviziju. 

‘Ako ste već pronašli stan, ali nemate cimera ili cimericu, i za vas je ovaj oglasnik idealno rješenje. 

Pozivamo najmodavce da oglase svoje stanove na našem oglasniku i na taj način olakšaju život i sebi i studentima’, poručuju iz SC-a. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)