Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
3:28 pm

ŽELJKO SOPIĆ: Da na Rujevicu dođe Barcelona ne bih se kladio na nju!

Piše N.M.

Rijeka u 13. kolu HNL-a u nedjelju (15 sati) na Rujevici dočekuje Gorice. Željko Sopić iz Velike Gorice je stigao na klupu Rijeke.

– Ne bih se previše vraćao na prošlu sezonu. Gorica trenutno igra jako dobar nogomet, a ako se vraćamo unatrag onda ćemo umanjivati rad mog prijatelja Dinka Jeličića koji fenomenalno vodi momčad. Prošle godine situacije je bila takva da smo iz ničega morali napraviti čudo. Sada im je zasigurno puno lakše nego prošlu sezonu gdje smo mi tek u 20 i nekom kolu imali prvu pobjedu protiv Lokomotive. Bili smo na minus 11 i svi u klubu dali smo sve da bi došli do željenog cilja. Vjerovali smo u to i uspjeli – osvrnuo se Sopić na prošlu sezonu kada je Goricu izvukao iz teške situacije i ostavio u ligi.

– Imaju karakternu i kvalitetnu momčad, dosta iskusniju od naše. Igrači poput Maloče, Mrzljaka, Štigleca… pa čak i Krizmanića te Raspopovića i Matavža u svojim nogama imaju više od 200 utakmica HNL-a. Kompaktni su i teško primaju golove. Neće nam biti lako, ali trenutno da Barcelona dođe na Rujevicu ja se ne bih kladio na njih. 

Prokomentirao je i stanje u svojoj ekipi.

– Dobro se pripremamo za tu utakmicu, neke manje probleme smo imali, ali mislim da će se do susreta to sve riješiti. I da ćemo s 11 najboljih istrčati na Rujevicu i pokušati uzeti tri boda. Dilaver i Radeljić? Situacija je OK, i jedan i drugi treniraju, ne vidim većih problema po tom pitanju. Grgić se isto vratio treninzima – zaključio je Sopić. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)