Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
5:21 pm

TEATAR UZ MORE U U SINJU, STAROM GRADU I SPLITU ‘Ništa im neće bit’

Piše A. A.

Britko pero Tanje Mravak zapisalo je još jedan kazališni hit. Riječ je o najnovijoj komediji u izvedbi kazališta Moruzgva koja se publici toliko svidjela na prvu da upravo na njihovo traženje komedija ‘Ništa i neće bit’ zatvara ovogodišnji ljetni festival Teatar uz more.

Kazalište Moruzgva i Ecija Ojdanić dobro su poznati sinonim za izvrsnu kazališnu zabavu, posebice u Splitu gdje Moruzgvine izvedbe u pravilu obaraju sve rekorde gledanosti.

U nedjelju 24. rujna u 20 sati Ecija i njezin vrsni glumački kolega Frano Mašković zatvorit će ljetnu sezonu Teatra uz more najnovijom komedijom ‘Ništa im neće bit’ na ljetnoj sceni u Lori.

Izuzev splitske izvedbe na ovoj mini dalmatinskoj turneji Eciju Ojdanić i Franu Maškovića publika će gledati u petak 22. rujna u Gradskom kinu Sinj te u subotu 23. rujna u Kinu u Starom Gradu na Hvaru.

Neodoljiva i topla životna komedija ‘Ništa im neće bit’ će vas nasmijati, dirnuti i potaknuti na razmišljanje o ljubavi, odnosima i novim počecima.

Nastala iz pera majstorice kratke proze Tanje Mravak, ova predstava razotkriva tajne obiteljskog života i donosi smijeh i emocije na pozornicu te pred gledatelje stavlja niz sitnica svakodnevnog obiteljskog života u kojima se svi mogu prepoznati.

Ecija Ojdanić i Frano Mašković briljiraju u glavnim ulogama, donoseći publici neodoljivu kemiju i vješto izvedene komične trenutke. Njihova igra iznosi na površinu sve emocije i sukobe, ali i nade za novo poglavlje u njihovom životu.

‘Moj divni kolega Frano Mašković i ja jako smo sretni što ćemo za kraj ljeta razveseliti publiku Splita, Sinja i Hvara najnovijom komedijom našeg kazališta. Publika Teatra uz more za mene je itekako posebna i svaki nastup u Splitu mi je ko dolazak doma na studentske ferije. S Hvaranima već godinama imam prekrasna iskustva a zadnjih godina i Sinjani su postali nezaobilazni dio našeg kazališnog putovanja. U našim rukama je i ovog puta divna životna priča iz pera Tanje Mravak za koju sam sigurna da će napuniti srca svih gledatelja. Mnogi od Vas lako će naći sebe u njoj baš kao što sam i ja na prvo čitanje ovog divnog teksta. Dođite! Nasmijte se s nama! Znam da ćete uživati!’, kaže Ecija Ojdanić

‘Raduje me dalmatinska mini turneja s novom predstavom Kazališta Moruzgva, ‘Ništa im neće bit’, u kojoj igram sa svojom dragom kolegicom Ecijom Ojdanić.  Veselim se prvom posjetu Sinju iz kojeg je naša sjajna Tanja Mravak koja je i napisala ovaj tekst. Nadam se da ću jednom prilikom uspjeti vidjeti i Alku. Nakon Sinja, put nas vodi u Stari Grad i Split.  O Splitu ne treba trošiti puno riječi, Split i ja volimo se javno, ali me silno veseli posjeta Starom Gradu na Hvaru u kojem nisam bio još od snimanja Osmog povjerenika’, poručuje Frano Mašković.

Ulaznice: online na www.teataruzmore.com te 

Split: blagajna u Lori (pon – pet 17 – 20h) i knjižara-papirnica Papirko (Put Brodarice 4,Split pon – pet 7.30 – 20h i sub 8 -1 9h)

Sinj: knjižara-papirnica Papirko, Sinj te blagajna kina na dan predstave od 19 sati. 

Stari Grad: blagajna kina na dan predstave od 19 sati. 

Svoje ulaznice za sve izvedbe možete rezervirati već danas na 091 795 7260.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)