Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
3:36 pm

DAVID CATALA: Erceg nije trenirao ovaj tjedan, neće igrati protiv Osijeka!

Piše N.M.

U 13. kolu HNL-a Istra u subotu (18.10 sati) gostuje u Osijeku na Opus Areni. Uoči tog dvoboja trener pulske momčadi David Catala odgovorio je na pitanje kakva je situacija s Antom Ercegom

– Nije trenirao s momčadi ovaj trening, ali imali smo dosta sastanaka i jasno mi je što Erceg znači za momčad i za klub te što je sve napravio za ovu momčad. Također, smatram da treba shvatiti da njegovo ponašanje mora biti kao i od ostatka ekipe. Imali smo sastanke i pokušali smo popraviti situaciju. Sad je sve ostalo na njemu – rekao je Catala, a zatim dodao:

– Treba pokazati da se želi promijeniti, treba početi poštovati stožer, suigrače i popraviti ponašanje. Očekujem da se ponaša s jednakim respektom kao i ostali igrači. Vidjet ćemo što će biti sljedeći tjedan, ali protiv Osijeka neće igrati.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)