Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
8:36 am

NAKON EUROPSKE TITULE: Svi na vaterpolo

Piše P. I.

Interes za upis djece na vaterpolo raste nakon europske titule koju je Hrvatska osvojila u Spaladium Areni. 

Mornar kao najbolji hrvatski klub u radu s djecom i mlađim kategorijama tako je krenuo s upisima, pojačan činjenicom da su u zadnjih desetak godina 5 puta osvajali trofej Nardelli za najbolji omladinski pogon. 

– U našem klubu su stasali i junaci Jere Marinić Kragić i Rino Burić, a i Marko Bijač svoj uspon je započeo u Mornaru. O pažnji koju posvećujemo  djeci najbolje govori činjenica da će o početku vaterpolskog puta vašeg djeteta brinuti Zdeslav Vrdoljak naš legendarni igrač i trener – priopćili su iz Mornara.

– Najbitnije nam je odgojiti ljude, a ako uz to postanu odlični vaterpolisti još bolje. Vaterpolo je vrlo naporan i zahtjevan sport koji izuzetno doprinosi izgradnji pozitivnog karaktera i samopouzdanja djece – ističu iz Mornara. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)