Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Nekretnine
5:29 pm

Grad Kaštela prodaje nekretninu u Sućurcu

Piše N.M.

Grad Kaštela raspisao je natječaj za prodaju nekretnine u vlasništvu Grada Kaštela:  čest. zem. 4833/1 površine 12.639,00 m2, ZU 8563, k.o. Kaštel Sućurac, neizgrađeno građevinsko zemljište, gospodarska namjena je poslovna i zanatska.

Predmetna nekretnina prodaje se kao cjelina, po početnoj cijeni od 1.940.000,00 eura (po fiksnom tečaju konverzije 1 euro = 7,53450 kuna, što ukupno iznosi 14.616.930,00 kuna).

Prodaja nekretnine koja je predmet ovog natječaja vrši se po sistemu ‘viđeno-kupljeno’ te se neće priznati naknadni prigovori na pravne ili materijalne nedostatke predmetnih nekretnina. Grad Kaštela ne odgovara za eventualnu neusklađenost podataka koji se odnose na površinu, kulturu i namjenu predmetnih nekretnina, a koji mogu proizaći iz katastarske, zemljišnoknjižne ili druge dokumentacije i stvarnog stanja u prostoru.

Zainteresirane stranke mogu pregledati predmetnu nekretninu u petak, 17. studenog u terminu od 9 do 10 sati. Za pregled predmetne nekretnine potrebno se prethodno najaviti najkasnije do 15. studenog 2023., na tel. 021/205-224, ili na e-mail: petar.kapov@kastela.hr.

Pravo sudjelovanja na natječaju imaju sve fizičke osobe državljani Republike Hrvatske i državljani država članica Europske unije, te pravne osobe registrirane u Republici Hrvatskoj i državama članicama Europske unije. Ostale strane pravne i fizičke osobe mogu sudjelovati na javnom natječaju ako ispunjavaju zakonom propisane uvjete za stjecanje prava vlasništva na području Republike Hrvatske.

Detaljnije možete pročitati ovdje.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)