Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:30 pm

VIDEO Hrvatski tenisači svladali Argentince, oduševili ‘pobjedničkim ritualom’

Piše M.K.

Hrvatska teniska reprezentacija svladala je Argentinu s 3:0 u posljednjem kolu skupine u talijanskoj Bolonji te sada čekaju dvoboj Švedske i Italije koji odlučuje o tome idemo li na završni turnir u Malagu ili ne, piše Večernji list.

Naime, ako Švedska pobijedi 3:0 onda ne idemo dalje, a uz sve ostale varijante kao drugoplasirani prolazimo u završnicu.

No hrvatski tenisači Borna Gojo, Borna Ćorić, Nikola Mektić i Mate Pavić, kao i cijela reprezentacija osvojili su srca publike svojim zajedništvom i specifičnim slavljem nakon svakog pobijeđenog meča. 

Sealed with a kiss #DavisCup#byRakuten | @cilic_marinpic.twitter.com/m87fyaJlgS

— Davis Cup (@DavisCup) September 17, 2022

Nakon poraza od Italije, naši dečki su shvatili da ne mogu bez Marina Čilića koji nije nastupio u ovoj fazi pa su odlučili isprintati njegovu sliku i zalijepili su ju na stolac koji stoji s ostatkom reprezentacije. Pravilo glasi: Pobjednik svakog meča mora poljubiti ‘Čilića’ nakon što obavi protokol sa suparnikom i sucem.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)