Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
7:11 pm

POSLUŠAJTE ‘NAVIJAČKU’ KREŠE BENGALKE ‘Zadnji ili prvi, ti uvik bit ćeš tu, ti nikad nećeš ubit nam nadu posljednju’

Piše N.M.

Krešo Bengalka je objavio novu pjesmu naziva ‘Navijačka’. Za glazbu je zaslužan Krešo, a tekst potpisuju on i Kobra.

‘Zadnji ili prvi, ti uvik bit ćeš tu, ti nikad nećeš ubit nam nadu posljednju. Za tebe ćemo ginit i ostavit svoj glas, ti zauvik ćeš biti nam, brate, dio nas’, refren je pjesme koji uz navedeni dvojac pjeva i ostatak Split Zoo ekipe. 

Za upečatljive kadrove Poljuda u spotu zaslužni su Alius Media, za najljepše primjerke Vespi treba zahvaliti članovima Vespa kluba Split, a cjelovitost južnjačkog temperamenta zaokružena je bakljadom.

‘Navijačka’ je nositelj šestog albuma Kreše Bengalke ‘Split Zoo 2’, na kojem predstavlja novu generaciju splitskog rapa. Riječ je o dvostrukom albumu koji obuhvaća 32 pjesme, a izlazit će svakim danom u 19 sati, po jedna pjesma dnevno. Za dizajn omota zaslužan je Mario Jerić, producent albuma je Krešo Bengalka, a na albumu gostuju Antonio Makinja, Žuvi, Disconnect, Pacijenti, Uno & Kobra, Bepo Bagulin, Gaba i 3p-Hop

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)