Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
8:50 pm

Splitski auto klub postigao zapažen uspjeh u Buzetu, na postolju Mustapić i Mujkanović

Piše A. A.

Proteklog vikenda u Buzetu se održala utrka 41. Buzetski dani. Vozila se zadnja utrka prvenstva Europe i predzadnja za prvenstvo Hrvatske. Splitski auto klub predstavlja su tri vozača – Martin Mustapić, Ivan Batalić i Armin Mujkanović

Najbolji vozač Splitskog auto kluba Martin Mustapić, koji je trenutno treći u generalnom poretku, upisao je pobjedu u klasi u kojoj nastupa te je zabilježio šesto mjesto u konkurenciji 21 vozača iz Europe koji voze u njegovoj grupi. 

Na postolje se u svojoj grupi popeo i Armin Mujkanović – bio je treći u svojoj klasi. Ivanu Bataliću je ‘za dlaku’ pobjeglo. 

Splitski auto klub nalazi se na četvrtom mjestu poretka klubova, dok su Mujkanović i Mustapić prvi u svojim klasama. Ovu su sezonu za taj klub nastupali još i Harun Hadžić te Petar Dajak

Preostala je još jedna utrka za tri tjedna u Dubrovniku gdje će se odlučiti o generalnom prvaku između Dejana Dimitrijevića – AKK Fly with Kolman (Zagreb) i Matije Jurišića – AK Župa Dubrovačka, koji je već osigurao svoju titulu u grupi i time postao najmlađi osvajač zlatne kacige za tri titule prvaka u nizu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)