Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:47 pm

FOTO/VIDEO Leteći Splićanin Ante Alduk ostvario novu pobjedu u Buzetu na Europskom prvenstvu

Piše A. A.

Ante Alduk, ‘leteći Splićanin’, ponovo je pokazao svoj vozački talent tako što je u obje svoje vožnje na utrci Europskog prvenstva u Buzetu ostvario najbolje vrijeme i veliku pobjedu.

‘Subotnji treninzi su voženi po velikom nevremenu i kiši, pa sam imao doslovno show po stazi. U jednom zavoju odlomio mi se komad stabla i pao po vozačevoj strani te malo oštetio automobil, ali ni to me nije zaustavilo. Imao sam nabolje vrijeme i po kiši, naravno uz pomoć mog prijatelja Viliama Prodana i novih guma koje mi je omogućio. Zahvaljujem mu ovim putem kao i Beckeru na ekstra brzoj dostavi i svemu do sada’, istaknuo je. 

Poručio je da je učinio ono što je najavio.

Iduću brdsku utrku imaju u Dubrovniku i posljednju kružnu utrku u studenom na Grobniku.

‘Hvala mojim sponzorima što me prate i uvijek su uz mene, a to su: Konoba Rudine, Mićunović Medical, Grafiti Becker, restoran Mare, Nosić gume, Sunset beach bar i fast food, Auto kuća Kovačić – Lovret, auto-stakla Rušćić Perfomance, Split Motorsport, Automatic servis, Auto Bauba, Ciak auto, Stipe Dolić i ostali koji su uz mene, da ne nabrajam više jer riječi su suvišne… Hvala vam svima, dragi prijatelji’, poručio je. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)