Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
9:59 am

Motociklist teže ozlijeđen, vozač automobila oduzeo mu prednost

Piše A. A.

Iz Policijske uprave zadarske, po dovršenom očevidu, izvijestili su o prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 21. rujna, oko 16 sati na raskrižju Ulice Alojzija Stepinca i Puta sabunika. 

Sumnja se se da je do nesreće došlo tako što 46-godišnji vozač automobila zadarskih registracijskih oznaka dolaskom do križanja nije propustio vozila koja imaju prednost prolaska. Uslijed toga automobil je udario motocikl zadarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 18-godišnji hrvatski državljanin, nakon čega je motociklist s motociklom pao na kolnik. 

Oba vozača prevezena su na pružanje liječničke pomoći u Opću bolnicu Zadar. Vozaču motocikla utvrđene su teže tjelesne ozljede, dok se za vozača automobila čeka kvalifikacija ozljeda.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.                     

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)