Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
12:00 pm

Policija uputila posebnu obavijest uoči CRO Racea

Piše A. A.

Iz Policijske uprave šibensko-kninske uputili su priopćenje povodom osmog izdanja međunarodne biciklističke utrke CRO Race, koja će se održavati od 26. rujna do 1. listopada na trasi dugoj gotovo tisuću kilometara diljem Republike Hrvatske.

CRO Race održavati će se na šest etapa. Novost je ove godine da dolazi i na dva hrvatska otoka – Krk i Pag. Kraj posljednje etape i proglašenje ukupnog pobjednika bit će ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu.

Raspored utrke, koja će se voziti hrvatskim cestama u navedenom razdoblju je sljedeći:

1. etapa: 26. rujna 2023. / Primošten – Sinj 

2. etapa: 27. rujna 2023. / Biograd na Moru – Novalja 

3. etapa: 28. rujna 2023. / Otočac – Opatija 

4. etapa: 29. rujna 2023. / Krk – Labin 

5. etapa: 30. rujna 2023. / Crikvenica – Ozalj 

6. etapa: 1. listopada 2023. / Samobor – Zagreb.

‘Promet za ostala vozila u smjeru voženja utrke neće se zatvarati cijelo vrijeme održavanja utrke na pojedinoj dionici, već samo neposredno uoči nailaska i za vrijeme prolaska natjecatelja. Na kolnicima gdje se promet odvija dvosmjerno promet iz suprotnog smjera zatvarat će se do 30 minuta prije nailaska natjecatelja, stoga se mole vozači koji se zateknu na takvim dionicama da svoja vozila zaustave uz desni rub kolnika (ukoliko je to moguće i izvan kolnika) te pričekaju prolazak zaštitnice utrke’, savjetovali su iz policije. 

Uz navedeno, svi sudionici u prometu koji se zateknu na navedenim dionicama utrke dužni su pridržavati se naredbi policijskih službenika na terenu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)