Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
8:31 am

Grane po cestama, vozilo visilo na zidu, drugo zapelo u žalu…

Piše A. A.

Županijski vatrogasni operativni centar Split evidentirao je niz intervencija od jučer u 6 sati do danas u isto vrrijeme.

Intervencije JVP-a Split

U 9 sati tri su vatrogasca s jednim vozilom intervenirala u Hercegovačkoj ulici. Ondje su otvarali lift.

U 11.15 tri vatrogasca s jednim vozilom odazvala su se na poziv s Bačvica. Otvarala su stan u kojem je starija osoba pala na pod. 

Na adresi Pod kosom 5 JVP Split intervenirao je u 23.15. Bilo je potrebno ispiliti i ukloniti granu koja je pala na prometnicu.

U 4.50 zabilježena je još jedna tehnička intervencija. Vatrogasci su u Poljičkoj uklanjali granu s kolnika.

Intervencije DVD-a Split

Zabilježene su dvije intervencije na području Slatina. U 15.10 intervenirala su tri vatrogasca DVD-a Slatine s jednim vozilom zbog vozila koje je ostalo visjeti na zidu. 

Dvojica su, pak, intervenirala u 15.15 zbog vozila koje je zapelo u žalu.  

Intervencije s područja županije

U 9.25 stigla je dojava o požaru vozila u Makarskoj. Intervenirala su tri pripadnika JVP-a Makarska s jednim vozilom.

U Omišu, na Putu Radmanovih mlinica, vatrogasci su pilili i uklanjali stablo s prometnice. Na intervenciju su u 23 sata izišla tri pripadnika DVD-a Omiš s jednim vozilom te tri pripadnika DVD-a Kučiće također s jednim vozilom. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)