Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
7:42 pm

Dvogodišnja djevojčica odlutala i izgubila se u šumi

Piše N.M.

Dvogodišnja djevojčica koja je otišla iz svoje kuće u Michiganu zajedno s dva obiteljska psa pronađena je nekoliko sati kasnije kako spava u šumi. Glava joj je bila naslonjena na manjeg psa koji joj je poslužio kao jastuk, objavila je državna policija.

‘Ona je legla i upotrijebila jednog psa kao jastuk, a drugi pas je legao tik do nje i čuvao je. To je zaista izvanredna priča’, rekao je poručnik Mark Giannunzio

Policajci su koristili dronove i policijske pse u potrazi, dok su lokalna policija i građani iz Michigana i susjednog Wisconsina pomogli tražiti djevojčicu u udaljenom šumovitom području, piše ABC News, prenosi Dnevnik.hr.

Policajci iz postaje Iron Mountain pozvani su u dom u području Faithorna u okrugu Menominee oko 20 sati u srijedu nakon što je djevojčica odlutala. Oko ponoći ju je pronašao građanin na quadu. Malena je bila gotovo pet kilometara daleko od kuće, priopćila je državna policija.

Giannunzio je rekao da je djevojku pregledalo medicinsko osoblje i da se čini da je dobrog zdravlja.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)