Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
7:19 pm

TEATAR UZ MORE Zbog najavljene kiše ‘Ništa im neće bit’ prebacuje se u dvoranu Lora

Piše N.M.

Zatvaranje ljetnog festivala Teatar uz more u Splitu održat će se ove nedjelje 24. rujna u 20 sati uz najnoviju komediju kazališta Moruzgva ‘Ništa im neće bit’. Zbog najavljenih nepovoljnih vremenskih prilika Ecija Ojdanić i Frano Mašković zaigrat će u dvorani Lora umjesto na ljetnoj sceni u Lori.

Večeras će ovu komediju s potpisom Tanje Mravak održati pred publikom u Sinju i to u Gradskom kinu Sinj s početkom u 20 sati, a već sutra, 23. rujna, svi Hvarani ovaj izvrsni glumački par mogu pogledati u Kinu Stari Grad u 20 sati.

Neodoljiva i topla životna komedija ‘Ništa im neće bit’ će vas nasmijati, dirnuti i potaknuti na razmišljanje o ljubavi, odnosima i novim počecima.

Majstorice kratke proze Tanja Mravak i ovom predstavom razotkriva tajne obiteljskog života i donosi smijeh i emocije na pozornicu te pred gledatelje stavlja niz sitnica svakodnevnog obiteljskog života u kojima se svi mogu prepoznati.

Ecija Ojdanić i Frano Mašković briljiraju u glavnim ulogama, donoseći publici neodoljivu kemiju i vješto izvedene komične trenutke. Njihova igra iznosi na površinu sve emocije i sukobe, ali i nade za novo poglavlje u njihovom životu.

Ulaznice: online na www.teataruzmore.com te 

Split: blagajna u Lori (pon – pet 17 – 20 h) i knjižara-papirnica Papirko (Put Brodarice 4,Split pon – pet 7.30 – 20 h i sub 8 -1 9h)

Sinj: knjižara-papirnica Papirko, Sinj te blagajna kina na dan predstave od 19 sati. 

Stari Grad: blagajna kina na dan predstave od 19 sati. 

Svoje ulaznice za sve izvedbe možete rezervirati već danas na 091 795 7260.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)