Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
8:18 am

UŽIVO (19.15): Hajduk traži prekid negativnog niza, Leko ima nekoliko dvojbi

Piše D. F.

Nakon dva uzastopna poraza pred Hajdukom je novi izazov. U devetom kolu HNL-a ‘bijeli’ danas (19.15 sati) na Poljudu dočekuju Lokomotivu. Gosti iz Zagreba u Split stižu kao sedma momčad lige. U dosadašnjih sedam odigranih utakmica osvojili su devet bodova, a poraženi su dva puta, od Gorice i Rijeke. 

Silvijo Čabraja i njegova momčad dolaze na Poljud rasterećeni nakon dvije uzastopne prvenstvene pobjede protiv Slaven Belupa i Rudeša. U odnosu na prošlu sezonu ‘lokosi’ su oslabljeni. Kačavenda i Stojković s Kajzerice su preselili na Maksimir, no Čabraja i Lokomotiva i dalje imaju svoj prepoznatljiv stil igre. 

Ivan Leko za današnji dvoboj zbog tri žuta kartona ne može računati na standardnog stopera Zvonimira Šarliju. Već od ranije izvan pogona je Rokas Pukštas, a nema ni Luke Vuškovića te Ismaela Dialla. Umjesto Šarlije u srce obrane ulazi Portugalac Ferro, dok je otvoreno pitanje hoće li na desni bok uskočiti Dino Mikanović nakon nekoliko neuvjerljivih izvedbi Fahda Moufija. Priliku bi od prve minute mogao dobiti i Benrahou, a otvoreno je i pitanje na krilu, hoće li priliku opet dobiti Roko Brajković ili će se u početni sastav vratiti Ivan Dolček?

Mogući sastav Hajduka: Lučić, Moufi, Ferro, Uremović, Melnjak, Krovinović, Sigur, Benrahou, Sahiti, Dolček, Livaja. 

Glavni sudac utakmice je Patrik Kolarić iz Čakovca. Pomagat će mu Kruno Šarić iz Županje i Deni Grofelnik iz Valpova, a četvrti sudac je Mateo Erceg iz Benkovca. VAR sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, a asistent VAR suca Luka Pajić iz Rijeke. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)