Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
9:58 am

Poznate Hrvatice uživaju na Tjednu mode u Milanu

Piše A.P.

Adriana Ćaleta-Car i Ivana Vida, supruge nogometaša Duje Ćaleta-Cara i Domagoja Vide, uživaju u Milanu gdje se održava Tjedan mode. 

Djevojke su u prijestolnicu mode stigle na reviju i na poziv Versacea, jedne od najpoznatijih talijanskih modnih kuća na čijem je čelu Donatella Versace.

Poznata hrvatska tenisačica i sportska legenda Iva Majoli obožava visoku modu pa nije mogla propustiti Tjedan mode u Milanu koji je upravo u punom jeku. Iva Majoli i njezina kći Mia Marić zablistale su na modnoj reviji poznatog luksuznog brenda Moncler, a isti dan, sa suprugom Robertom Calegarijem, Iva je pogledala reviju modne kuće Brunello Cucinelli te se fotografirala sa samim dizajnerom.

View this post on Instagram

A post shared by Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

View this post on Instagram

A post shared by Iva Majoli (@ivamajoli)

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)