Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
3:36 pm

Severina pred premijeru showa: Fala Bogu, ne takmičim se

Piše A.P.

Večeras malo iza 20 sati započinje ‘Superstar’, novi glazbeni show na RTL televiziji. Kako su najavili, emisija donosi sjajnu televizijsku zabavu, a stručni žiri u sastavu Severina, Tonči Huljić, Filip Miletić i Nika Turković. Četveročlani žiri ove će jeseni dočekivati talentirane vokaliste i usmjeravati ih na putu prema uspjehu i osvajanju 50 tisuća eura. 

Prvi put u povijesti televizijskih glazbenih natjecanja u žiriju će se naći Severina, žena s jednom od najvećih glazbenih karijera u regiji. Potekla je iz Splita, gdje je od djetinjstva brusila svoj talent u sklopu splitskog KUD-a Mozaik, koji je vodila Lepa Smoje. U djetinjstvu je pjevala pred brojnim članovima žirija, a pred večerašnju premijeru showa prisjetila se nekih nastupa.

– Godine 1982. u Splitu, na takmičenju ‘Dječji prvi pljesak’, pobijedila sam s pjesmom ‘Moja Milena’. 1987. na takmičenju pjevača amatera Hrvatske u Daruvaru, pobijedila sam s pjesmom Josipe Lisac ‘O jednoj mladosti’. Godine 1989. pobijedila sam na radio emisiji Demo X u Zagrebu (Kulušić) s pjesmom ‘Tata, tata, čuješ li muziku’. U žiriju su tada bili Arsen Dedić, Drago Diklić, Hrvoje Hegedušić i Bahrija Golubović. 2023. fala Bogu, ne takmičim se, eto me sad malo u žiriju – poručila je Severina na Instagramu.

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)