Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
7:56 pm

Udala se Iva Majoli

Piše N.M.

Bivša tenisačica Iva Majoli (45) danas se udala u Milanu za talijanskog poduzetnika Roberta Calegarija kojeg je sve do ovog ljeta skrivala od očiju javnosti.

Ivine prijateljice na društvenim mrežama objavile su fotografije prije vjenčanja. Bivša tenisačica Mara Santangelo objavila je i sliku s mladom u vjenčanici. 

Majoli je za svoj poseban dan odabrala bijelu haljinu s prorezom na nogama te izrezom koji je naglasio njen dekolte. Uz haljinu na sebi je imala i sako sa srebrnim detaljima koji se nalaze i na haljini, a cijelu kombinaciju upotpunila je srebrnim štiklama. U ruci je imala samo buket bijeli ruža.

Na fotografiji koju je objavila Santangelo, Iva nije mogla sakriti uzbuđenje. 

Jedna od uzvanica na vjenčanju bila je i Borna Kotromanić.



Borna je objavila fotografiju s Ivinom sestrom Ninom i majkom Dragicom, a sve tri dame za ovaj poseban dan odabrale su crne kombinacije.

– Udaje nam se kćer, sestra, prijateljica – napisala je Borna na Instagramu, pišu 24 sata.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)