Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Nekretnine
10:14 am

POS U SINJU Ako nemate riješeno stambeno pitanje, javite se na anketni poziv Grada

Piše M.K.

Iz Grada Sinja pozivaju građane koji nemaju odgovarajuće riješeno stambeno pitanje, a zainteresirani su za rješavanje stambenog pitanja putem kupnje stana iz Programa društveno poticajne stanogradnje (POS) da se odazovu pozivu te popune Anketni upitnik o stambenim potrebama putem društveno poticajne stanogradnje – POS. 

Program poticane stanogradnje (POS) se bavi izgradnjom stanova za potrebe kreditno sposobnih građana sa prosječnim platežnim mogućnostima koji nemaju riješeno svoje stambeno pitanje, a nisu u mogućnosti samostalno riješiti problem kupnje stanova po tržišnim uvjetima. 

Organizacija izgradnje obavlja se u Agenciji za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN), a sudionici su i jedinice lokalne samouprave. 

Anketni upitnik može se preuzeti na protokolu Grada Sinja, Dragašev prolaz 24, 21230 Sinj, (I. kat), kao i na službenoj web stranici Grada Sinja.

Važno je ispunjen i obvezno potpisan upitnik dostaviti na adresu Grad Sinj, Dragašev prolaz 24, 21230 Sinj, odnosno skeniran poslati na e-mail info@sinj.hr 

Rok za predaju popunjenih anketnih upitnika je 10. studenoga 2022. god. 

Više informacija o Programu POS-a možete dobiti na mrežnim stranicama APN-a ili kontakt telefonu 01/6331-611 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)