Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
2:58 pm

BIVŠI TRENER HAJDUKA: Jako smo razočarani!

Piše D. F.

U 12. kolu poljske Ekstraklase, Pogon iz Szczecina doživio je treći poraz. Momčad koju vodi bivši trener Hajduka Jens Gustafsson poražena je na gostovanju od Stal Mieleca (4:2). 

Cijeli susret za Pogon je odradio Dante Stipica, a četiri pogotka posljednji je put na jednoj utakmici primio prije 18 mjeseci.

Nakon poraza razočaran je bio Gustafsson. Njegova je momčad uputila čak 28 udaraca prema protivničkim vratima, ali to im nije pomoglo da izbjegnu poraz. 

– Razočarani smo što nismo mogli izvući više iz ove utakmice. Imali smo velikih problema u oba šesnaesterca. Stvorili smo dosta prilika za gol, ali smo ih promašili – rekao je Gustafsson. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)