Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:35 pm

VELIKI USPJEH Hrvački klub Split ima viceprvaka svijeta i državnog prvaka!

Piše M.K.

Danas je Hrvački klub Split ostvario veliki rezultat, na ‘dvije strane’ njegovi su natjecatelji osvojili medalje.

Ivo Smrke je nastupio u Plovdivu, Bugarska, na svijetskom prvenstvu za veterane i u kategoriji do 100 kg grčko-rimskim stilom osvojio srebrnu medalju. Tako je postao prvi hrvač koji donosi takvu medalju u grad pod Marjanom.

Ivo je u svojoj kategoriji imao devet boraca, a finalni je meč izgubio od domaćeg Bugarina Hriste Gabrovskog.

U isto vrijeme u Petrinji je održano prvenstvo Hrvatske u uzrastu mlađih seniora i mlađih dječaka gdje je Marko Ančić osvojio zlato u uzrastu mlađih seniora i postao prvakom države. Nova medalja stiže samo dva tjedna nakon državnog zlata u kategoriji juniora slobodnim stilom.

Marko je pobijedio četiri borbe i zaslužio titulu najboljeg hrvača slobodnim stilom u državi.

Leopold Aljinović je na istom prvenstvu osvojio treće mjesto u uzrastu mlađih dječaka, te donosi u Split još jednu hrvačku medalju.

‘Ovaj današnji rezultat, ali i svi prošli veliki rezultati kluba su čudo, samim time što se klub već godinama bori za bolje termine u dvorani’, kažu iz kluba.

‘Imamo sve dobne kategorije djece, ali ne i termine koje oni zaslužuju. Nadajmo se da će ovi svi rezultati, kao i trud nas trenera i naših članova, doći do odgovornih ljudi u splitskom savezu sportova’, navodi trener Splita Vinko Božiković.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)