Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
4:00 pm

TREĆA SREĆA Udala se glumica iz ‘Igre prijestolja’

Piše M.K.

Glumica Lena Headey koja je glumila kultnu negativku Cersei u ‘Igri prijestolja’ udala se za glumca iz ‘Ozarka’, Marca Menchacu, u četvrtak, 6. listopada, piše Gossipify.

Nakon dvije godine zaruka, par je formalizirao brak intimnom ceremonijom u Italiji, kojoj je prisustvovalo nekoliko glumaca iz ‘Igre prijestolja’, poput Sophie Turner (koja je glumila Sansu), u društvu supruga Joea Jonasa, kao i Peter Dinklage (Tyrion), Conleth Hill (Varys) i drugi.

Glumica se udavala dva puta: za glazbenika Petera Loughrana 2007., oca njezina prvog djeteta Wyllieja Elliota Loughrana, te za redatelja Dana Cadana 2018. s kojim je dobila kćer Teddy Cadan.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)