Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
4:20 pm

Torino u završnici stigao do boda

Piše D. L.

U devetom kolu talijanske Serie A, Torino je na svom terenu remizirao s Empolijem 1:1.

Drama u ovoj utakmici počela je već u 12. minuti, kada je sudac Francesco Fourneau dodijelio crveni karton Antoniju Sanabriji zbog oštrog starta. Nakon pregleda VAR snimke Fourneau je ipak promijenio mišljenje i Torinovom igraču pokazao samo žuti karton.

Torino je ubrzo i poveo pogotkom Alekseya Miranchuka, ali VAR se ponovno ‘umiješao’ i poništio domaću prednost.

Na predah se otišlo s izjednačenim rezultatom, ali već početkom drugog dijela stanje na semaforu se mijenja. Mattia Destro sjajno se snašao unutar šesnaesterca i vješto pogodio škaricama za vodstvo gostujuće momčadi. 

U zadnjoj minuti regularnog dijela Torino je došao do izjednačenja. Stoper gostujuće momčadi Sebastiano Luperto pokušao je otkloniti opasnost, ali pogodio je ravno u Sašu Lukića od kojeg se lopta odbila u mrežu. 

Što se tiče bivših igrača Hajduka, Nikola Vlašić odigrao je cijelu utakmicu za Torino, dok Ardian Ismajli nije bio u sastavu Empolija zbog ozljede. 

Na klupi domaćeg sastava nije sjedio Ivan Jurić zbog crvenog kartona iz utakmice prošlog kola protiv Napolija. Zamijenio ga je pomoćni trener Matteo Paro

Empoli je ovom pobjedom preskočio današnjeg protivnika i zauzeo 10. mjesto tablice. Torino se nalazi mjesto iza u ukupnom poretku zbog lošije gol-razlike.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)