Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
5:35 pm

CASILLAS DEMANTIRAO OBJAVU ‘Hakiran mi je račun, ispričavam se i članovima LGBT zajednice’

Piše M.K.

Ranije tijekom nedjelje nogometni i širi svijet šokirala je objava legendarnog golmana Real Madrida i španjolske nogometne reprezentacije na Twitteru. Iker Casillas objavio je da je homoseksualac na što mu je nekadašnji suigrač iz ‘furije’ i ikona Barcelone Carles Puyol napisao da je ‘konačno vrijeme da ispričaju svoju priču’.

Naravno, dijelu javnosti odmah je bilo sumnjivo pa i da jest homoseksualac sigurno ne bi iznebuha objavio na Twitteru već bi se otvorio na bezbolniji način. Što je i sam San Iker potvrdio potvrdio sat vremena nakon prvotne objave, prenosi 24sata.

‘Hakiran račun. Srećom, sve je u redu. Ispričavam se svim svojim pratiteljima. Također, ispričavam se i članovima LGBT zajednice’,  napisao je u novoj objavi.

Marca je, pak, odmah na početku ove satire izašla s teorijom da se radi o marketinškom triku kako bi dobio besplatnu promociju u svrhu za sada još nepoznate kampanje.

‘Ne bi bilo prvi put da se ovakvi trikovi i načini koriste za promociju’,  piše tiražni španjolski list.

Cuenta hackeada. Por suerte todo en orden. Disculpas a todos mis followers. Y por supuesto, más disculpas a la comunidad LGTB.

— Iker Casillas (@IkerCasillas) October 9, 2022

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)