Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:55 am

NA PARKU MLADEŽI Otvoreno atletsko natjecanje za osobe s invaliditetom

Piše P. I.

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Zvono Split organizira 2. Otvoreno atletsko natjecanje za osobe s invaliditetom koje će održati sutra na stadionu Park mladeži s početkom u 10 sati. 

Ovaj događaj realizira se kroz projekt ‘Živim zdravo’ kojeg sufinancira Grad Split, a cilj je pozitivno utjecati na cjelokupno psiho-fizičko zdravlje osoba s intelektualnim teškoćama i time poboljšati kvalitetu njihova života.

– Prijavljene su ekipe iz udruga i ustanova Splita i okolice, te očekujemo dolazak preko 60 natjecatelja u pratnji trenera. Studenti Kineziološkog fakulteta Split će pomoći pri mjerenju ostvarenih rezultata. Svim natjecateljima su osigurane medalje, jednima za najbolje postignute rezultate, a ostalima za sudjelovanje, koje će se podijeliti po završetku natjecanja – poručuju iz udruge Zvono.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)