Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
9:57 pm

Zadranin zaplakao dok je pjevao bivšoj djevojci, a Severina ga tješila

Donat Mandić koji je večeras nastupao u Superstar natjecanju dolazi iz Zadra te ima 29 godina. Svirao je u bendovima te je i trenutno član benda, a sviraju svakog vikenda na vjenčanjima. Okušao se u trapu, no kaže da nije za njega i da mu više leže balade. Donat je odabrao pjesmu ‘Dva put san umra’ od Olivera Dragojevića


– Jesi li umra ikad dvaput? Ono, figurativno – pitala ga je Severina prije izvedbe. 

– Zapravo jesam. Prije pet dana sam prekinuo dugu vezu sa svojom curom, tako da je to bilo emotivno dosta – otkrio je Donat i dodao da će sad pjevati za nju. 

– Ok, ovo je bilo jako emotivno. Koliko si bio s njom u vezi – komentirala je Severina izvedbu. ‘Pet godina’, odgovorio je. Donat nije mogao zadržati suze i objasnio je da su ga obuzele emocije.

– Svi smo nekad pjevali kad nam je bilo teško -rekla je Severina koja ga je zagrlila da ga utješi. Donat je odlučio izvesti i svoju autorsku pjesmu koju je napravio kad su bili u vezi. Pritom je svirao na klaviru. 

Donat je jednoglasno prošao dalje, a obje izvedbe svidjele su se žiriju.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)