Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
8:20 pm

Hoće li kocka pasti na Zračnu luku Zadar u Las Vegasu?

Piše N.M.

Zračna luka Zadar nominirana je na Routes awardsu u Las Vegasu, u Sjedinjenim Američkim Državama, za najbolju zračnu luku do pet milijuna putnika u 2021. godini, priopćeno je iz Zračne luka Zadar., javlja 057 Info.

Središte kockarske industrije, bit će godišnje okupljalište zrakoplovne industrije a proglašenje će biti u ponedjeljak. I nominacija je veliki uspjeh, ističu na zadarskom aerodromu. Do sada je samo Zračna luka Zagreb od svih hrvatskih aerodroma bila u toj nominaciji.

Naime, nominacijom foruma koji okuplja najvažnije zrakoplovne kompanije i zračne luke svijeta Zračna luka Zadar uvrštena je u prestižno društvo najboljih i najkvalitetnijih zračnih luka svijeta, ističe se u priopćenju.

Osim Zračne luke Zadar, u kategoriji do pet milijuna putnika nominirani su Nürnberg, Edinburgh i Larnaka.

U kategoriji od pet do 10 milijuna putnika nominirani su Bruxelles, Tampa, Kopenhagen i Singapur, od 10 do 17,5 milijuna München, Rim, Atena i Beč, a u kategoriji više od 17,5 milijuna San Francisco, Cancun, Dubai i Frankfurt.

U kategoriji aviokompanija nominirani su American Airlines, KLM, Qatar Airways, Volotea i Wizz Air.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)