Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
11:58 am

FOTOGALERIJA Modna revija ‘Slavimo život’ u Dioklecijanovim podrumima, evo kako je bilo

Piše P. I.

‘Slavimo život’ naziv je modne revije koja je sinoć održana u podrumima Dioklecijanove palače u organizaciji udruge Caspera i Županijske lige protiv raka kao najava današnje trke Race for the cure na Rivi u 18 sati.

Žene oboljele od raka dojke, njih dvadeset , nosilo je koloritne kreacije s potpisom Šime Kovačevića novinara i dizajnera.

Dupkom puni Podrumi ovacijama su pozdravili ‘manekenke na jedan dan’ koje su ii na ovaj način pokazale kako se treba radovati životu izazovima bolesti usprkos.

Do suza dirnut Šime Kovačević uspio je na kraju revije izgovoriti kako je ovaj događaj, kao i sve revije, posvetio svojoj prerano preminuloj sestri Valentini jer ona tako i dalje živi.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)