Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Gastro
12:33 pm

PREPORUKE NAJBOLJEG Gordon Ramsay otkrio kojih pet jela svatko mora znati skuhati

Piše M.K.

Gordon Ramsay, poznati kuhar, otkrio je na Redditu kojih pet jela po njemu svatko treba znati skuhati.

Burger

‘Svatko uživa u dobrom burgeru’, rekao je Ramsay.

‘Burger bi bio broj jedan’, dodao je.

Zdrav doručak

‘Zdrav doručak. Bilo da se radi o poširanim jajima, avokadu ili izvrsnom omletu, to je ključno! To je jelo broj dva, stvarno dobar doručak’, pojasnio je.

Pirjano jelo

‘Broj tri bilo bi pirjano jelo, kao rebarca na primjer, jer to je ono što možete kuhati u ponedjeljak, a jesti u petak’, dodao je.

Zdravo jelo od piletine

‘Onda bi sa zdravog gledišta, jelo s piletinom, u smislu bijelog proteina, bilo odlično’, rekao je Ramsay. 

‘Nema veze radi li se o pirjanoj piletini ili čak ukusnoj marinadi s pilećom cezar salatom’, pojasnio je.

Čokoladna torta

‘Konačno, za svoje peto jelo, odabrao bih neki odličan čokoladni kolač. To može biti nešto što možete pokloniti’, napisao je Ramsay. 

‘Odnijeti zapanjujući desert nekome na dar i pojesti ga s njima mnogo je bolje nego kupiti im šal, džemper ili par čarapa. Provesti tri ili četiri sata praveći ovo, potrošiti stotine dolara na sastojke i učiniti nešto čarobno, mnogo je uzbudljivije od kupnje je*enog džempera za koji znaš da ga neće nositi!’, živopisan je bio za kraj.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)