Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
3:56 pm

IZGUBLJEN PAS Jeste li vidjeli Louisa?

Na današnji dan prije mjesec dana u Tučepima se izgubio Louis, rodezijski gonič lavova. Vlasnici, Marta i Jose u Hrvatsku su sa svojim ljubimcem stigli na odmor i ne žele otići dok god ne pronađu krznenog prijatelja.

Izgubio se u blizini konobe Veza, a navodno je, prije dvadesetak dana viđen u Gornjoj Podgori gdje je cijeli tim s potražnim psima Mickeyem i Maxom pročešljao područje, nažalost, bezuspješno. Svakog dana Marta i Jose voze kroz cijelo područje gdje bi mogao biti, postavljaju kamere i ostavljaju hranu.

Za Louisa kažu da je umiljat i da se boji, a nadaju se kako će im ljudi dobroga srca pomoći u potrazi od koje, niti nakon mjesec dana, ne odustaju. Cijelo vrijeme pomaže im Udruga Šapama od srca iz Makarske, čiji su članovi, kako stoji u objavi na njihovom Facebook profilu, napravili sve što je bilo u njihovoj moći da pronađu Louisa.

Ako ste ga vidjeli ili imate informaciju o Louisu, možete se javiti na kontakte + 49 176 221 58199 ili + 420 776 816 823.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)