Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
8:50 pm

ZAJEDNIČKE PRIPREME Hrvatski i talijanski boksači trenirat će dvaput dnevno u BK Torcidi, a za kraj slijedi spektakl u Solinu

Piše M.K.

U ponedjeljak, 17. listopada 2022. u Splitu počinju zajedničke pripreme muških seniorskih reprezentacija Hrvatske i Italije. Trajat će do 23. listopada 2022., piše Hrvatski boksački savez.

Talijanske boksače u Split dovodi legenda svjetskog boksa Roberto Cammarelle (42) u ulozi direktora nacionalnih selekcija i ambasadora talijanskog boksa. Cammarelle je olimpijski i dvostruki svjetski prvak, s ukupno tri olimpijske medalje, četiri na svjetskim i tri na europskim prvenstvima, a za vrijeme boravka u Splitu održat će predavanje na Kineziološkom fakultetu (petak, 21. listopada 2022. u 11.00 sati).

Isti dan, u petak 21. listopada 2022. u 18sati Roberto Cammarelle bit će i na Poljudu na najvećem hrvatskom nogometnom derbiju Hajduk – Dinamo i uoči dolaska ponosno je najavio da će svim srcem navijati za splitske bile!

Premda je u Italiji navijač Juventusa, do petka će se i te kako zagrijati za Hajduk jer talijanska reprezentacija pripremat će se u dvorani BK Torcide na Poljudu! Predviđeni su svakodnevni treninzi u Boksačkom klubu Torcidi (aktualnim ekipnim prvacima u Hrvatskoj boksačkoj ligi) dvaput dnevno (jutarnji u 10.30 sati i večernji od 19 sati).

Zajedničke pripreme hrvatskih i talijanskih seniora završit će reprezentativnim susretom Hrvatska – Italija u subotu, 22. listopada 2022. u 20.00 sati u Solinu, u gradskoj dvorani Bilankuši, uz izravni TV-prijenos na Sportskoj televiziji. Uoči spektakla najboljih boksača Hrvatske i Italije, na kojem se očekuju brojni ugledni gosti i uzvanici, u subotu, 22. listopada 2022. u solinskoj dvorani Bilankuši održat će se i treće kolo Hrvatske boksačke lige i HBL/mladi u organizaciji BK Salone.

Talijanska reprezentacija gostovala je u Splitu u ožujku 2021. godine kada je Hrvatska u reprezentativnom meču na Gripama senzacionalno pobijedila sa 12:4, a meč je zbog pandemijskih uvjeta morao biti održan bez prisustva publike. Ovaj puta tribine solinske dvorana Bilankuša sigurno će biti ispunjene do posljednjeg mjesta, kako i dolikuje sudaru Hrvatske s jednom od vodećih boksačkih velesila u svijetu!

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)