Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
5:55 pm

AFTERMOVIE Split Glow Run powered by Konzum: ‘Mi iz Zagreba dolazimo samo 100 posto spremni, ništa 80!’

Piše P. R.

‘Utrka koja svitli u mraku’ održava se u brojnim svjetskim metropolama, a prošlog tjedna je grad pod Marjanom bio domaćin natjecanja ‘Split Glow Run powered by Konzum’.


Aftermovie utrke donosi atraktivne kadrove svjetlećih trkača, dobrog raspoloženja i dojmova sudionika.

– Ovo mi je prvi put da trčim. I to baš u Splitu. Trčao sam jednom na kruzer i stigao sam! Došao sam spreman. Nema 80, samo 100 posto. Kod nas u Zagrebu samo 100 posto – rekao je Ante Bajlović, jedan od  brojnih sudionika utrke.

Profesionalci i rekreativci trčali su 5 ili 10 kilometara i to na potezu od Rive do Vile Dalmacije i natrag. Utrka je jedinstvena po tome što se održala u večernjim satima i što su sudionici imali majice i drugi accessorize u neonskim bojama.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)