Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
8:31 pm

Pogledajte kreaciju Maje Šuput za otvaranje desete sezone Supertalenta, pretvrila se u buket cvijeća

Maja Šuput večeras je zablistala u prvoj emisiji jubilarne desete sezone ‘Supertalenta’. Njen stilist Marko Grubnić na svom Instagramu kratko se osvrnuo na kreaciju u kojoj se večeras pjevačica pojavila u emisiji. Šuput se pretvorila u buket cvijeća.


– Krećemo. Nova, jubilarna 10-ta sezona Supertalenta je pred nama. Odmah na početku ću vam otkriti da će ovo biti zasigurno najbolja sezona do sada, bar kada su u pitanju Maje Šuput outfiti. Slobodno očekujte neočekivano, očekujte sve, doslovno. Svaka nova sezona uvijek nam je novi izazov kako nadmašiti prošlu… Bit’ ću potpuno iskren, malo ne skroman, ali potpuno realan i reći ću vam sada we did it – napisao je Marko Grubnić pa nastavio:

-Već svi jako dobro znate koliko ja obožavam raditi televizijske projekte, Supertalent mi je jedan od dražih, jer tu zaista nemamo granica, niti kompromisa, volimo što neobičnije i što luđe, Maja i ja obožavamo taj naš Met Gala moment, tako se volimo šaliti. Ali činjenica jest da nama modna igra u ovom projektu uvijek znači puno, oboje jako volimo tu Supertalent modnu igru, a znamo da i vi svake nedjelje znatiželjno iščekujete Majino pojavljivanje. Stoga dragi moji, udobno se smjestite, i uživajte u svemu što smo vam pripremili – zaključio je modni stilist.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)