Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
9:52 pm

DIGAO PUBLIKU NA NOGE Mladi Splićanin u Supertalentu razvalio s ‘Majko Dalmacijo’

Nikola Pavičin nastupao je večeras u novoj sezoni showa Supertalent, a njegov audicijski nastup još će se dugo prepričavati. Ima samo 13 i pol godina, dolazi iz Slatina i ima stav koji je teško pokolebati, što je pokazao i na pozornici. Zapjevao je jednu od svojih omiljenih dalmatinskih pjesama ‘Majko Dalmacijo’.

– Moja je filozofija radi da možeš zaraditi i onda se odmori – objasnio je Nikola.

– Imam nekih mana, puno se derem. To mi je u genima, i otac se dere. Pusti me brate, neću ti ja govoriti gdje sam ja bio, što sam ja radio. Jesmo gotovi? Nismo ni počeli? Jadan vlasnik s vama – nasmijao je Nikola sve već kod predstavljanja.

Kad naraste bit će kuhar, a najdraže mu je kad mu mama skuha musaku.

– Ne treba sad imati curu, ima još do ženidbe. Meni sigurno još deset godina – ispričao je.

– Moraš šetati i dizati ruke, to se zove flert s publikom, to uvijek pomaže. Što ćeš ti pjevati s grčem. Onda nisam trebao ni dolaziti. Uđem, otpjevam, završim, izađem, i ako pobijedim – pobijedim. To je to, cijela teorija nauke – zaključio je ovaj zanimljivi dječak.

U publici mu je najveća podrška bio tata, koji je bio pravi hit.

– Ovaj nastup će ući u povijest svih nastupa. Ja nikad nisam čula da nekome falš lijepo stoji, naprosto si neodoljiv i točka – rekla mu je Maja Šuput nakon nastupa.

– Ne znam hoćeš li proći, ali to kako tvoj tata falša, u duetu, ako slučajno ne prođeš, nije do tebe, nego do genetike – dodala je Martina Tomčić.

Nikola je od Davora Bilmana dobio da, isto kao i od Maje Šuput, a kad je došao red na Martinu Tomčić, Frano se našalio rekavši ‘ajde Martina, za ljetovanje, a onda je upao tata sa strane ‘U Trogiru može gdje hoće. Samo vi dođite, naći ćete nas’, na što je publika pukla od smijeha.

– Imam kompromisno rješenje. Ja ću tata doći u Trogir, da Nikolu naučim pjevati, ali večeras je ovo ne – zaključila je Martina.

Nikola je otišao kući s tri da jer mu je jedno dao i Fabijan Pavao Medvešek.

View this post on Instagram

A post shared by supertalenthr (@supertalenthr)

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)